НОВИНИ

Възрастен мъж загина при пожар в Русе

Възрастен мъж загина при пожар в Русе. Съпругата му успяла да се спаси. Къщата, в която са избухнали пламъците от близо 30 години е превърната в сметище и това е затруднило работата на пожарникарите. След 7-часова борба с огъня, те успяха да овладеят пожара и да спасят съседните къщи.

bnt avatar logo
от Венета Николова
11:42, 19.04.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Николинка и Камен се отоплявали на печка с твърдо гориво, но преди няколко години коминът на къщата се сринал, разказаха съседи. Снощи около 23 часа те забелязали сив дим да излиза от покрива на семейството клошари.

Айше Шабанова - съседка: Стихва, почва да дими - син облак и тръгна към нас вече, прозорци, стъклата се счупиха, страшна работа беше.

В пожара загинал възрастният мъж, който се опитал да запали печката. Съпругата му успяла да излезе - пожарникарите я открили върху камарата отпадъци.

Айше Шабанова - съседка: Покривът паднал върху него, така казаха пожарникарите.

Огнеборците пристигнали с няколко автомобила към 24 ч. и благодарение на бързите им реакции съседните имоти били спасени . Тялото на загиналия все още не е извадено изпод руините. Пожарникарите продължават да се борят с тлеещите огнища. Това е поредният пожар в къщата на клошарите. Преди години горяха отпадъците, струпани в имота им.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Сопот започват подписка за оставката на заместник-кмета на общината
В Сопот започват подписка за оставката на заместник-кмета на общината
​Дженифър Лопес е провъзгласена за модна икона на годината
​Дженифър Лопес е провъзгласена за модна икона на годината