COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Забранява се престоят и паркирането в района на Паметника на Незнайния воин

Въвежда се специална организация на движение заради официалната церемония по встъпване в длъжност на новоизбрания президент, която ще се състои днес пред Паметника на Незнайния воин. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

от БНТ
08:19, 22.01.2017
Чете се за: 00:38 мин.
У нас
забранява престоят паркирането района паметника незнайния воин

От 7.00 ч. до 12.30 ч. днес се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите ангажирани с мероприятието, на паркингите на площад "Св. Ал. Невски". Закрива се базарът за художествени произведения в района.

От 8.00 до 12.30 ч. на днес се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки както следва по ул. "Оборище" между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "11-ти август" между ул. "Врабча" и ул. "Оборище"; по ул. "Московска" между ул. "Г.С.Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "Дунав" между ул. "Оборище" и ул. "Врабча"; по ул. "Париж" между ул. "Московска" и ул. "Врабча".

От 11.30 до 13.00 ч. днес се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Леге" между ул. "Съборна" и бул. "Цар Освободител".

До приключване на мероприятието днес се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на телевизионна техника на северозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски", между ул. "Оборище" и ул. "11-ти август", до тротоарното пространство.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства до края на мероприятието, с изключение на телевизионна техника на югозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски", в пространството между храм-паметник "Ал. Невски" и Светия синод.

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за времето и на горепосочените места.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Засилени мерки за сигурност преди встъпването в длъжност на Румен Радев
Засилени мерки за сигурност преди встъпването в длъжност на Румен Радев
Президентът Румен Радев встъпва в длъжност днес
Президентът Румен Радев встъпва в длъжност днес