НОВИНИ

Зад кулисите на "Под прикритие" 5

Заети и забързани от работа, в екипа на "Под прикритие" всички работят като един. И като един постоянно отказваха да застанат пред камарата ни, за да разкрият любопитни подбробности от подготовката на петия сезон. Нямаме предвид актьорите, сценаристите и режисьорите, а онези които изграждат живота на героите в сериала...

Благой Цицелков
от Благой Цицелков оператор: Станислав Ангелов
20:40, 18.03.2016
6478
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Говори за първи път пред камера. Не защото се страхува от нея, напротив. Свикнал е с нейното присъствие. Работата му е тясно свързана с нея. Както сам казва "обживява" историята, която камерата ще улови. Историята на "Под прикритие".

Самуил Ганев - Сами - Без детайли няма, как да стане!

Детайлите изгржадт образа, редят пъзела на голямата сага в която героите и техните истории се свързват, за да станат едно цяло - "Под прикритие".

Самуил Ганев - Сами - От хартията да сценаря тярбва да се визуализира... Това са разговри меужду сценаристи, актьори, продуценти, режисьори оператори. Това е съвкупна работа, която трябва да се изпълни.

Разкрива ни, че и в този сезон ще има герои с променана визия. Куката и Попов, са пресножатиете които несъмнено претърпяха най-сериозни транформации в различните сезони на хитовата сага.

Самуил Ганев - Сами - Предизвикателството за художниците в серила са всички тези екшън сцени, които се правят. Там е страшна динамика. Убийства, каскади. Там е придвизкателството, другото е предварлително подготвено - идват и снимат.

На снимачната площадка разбираме, че Сами се е заел с ново предизвикателство... Да преобразия килия.


БНТ: От килия, какво сте правил? - Сега ще правим една тайна стайчика, но това не трябва да го издавам. БНТ: В "Под прикритие", всичко е тайна, винаги?. Ние работим "под прикритие" всичките!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тери Гилиъм пред БНТ
Тери Гилиъм пред БНТ
София е отличник по подобрена градска мобилност
София е отличник по подобрена градска мобилност