НОВИНИ

„Заедно в новогодишната нощ“ - концерт събира варненци на площада

На площад „Независимост“ във Варна всичко е готово за посрещането на новата 2018-та. Големият градски купон ще започне тук в 10:30 тази вечер и ще продължи поне до два след полунощ на новата година.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна
10:28, 31.12.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Настроение ще създават БТР, Нели Рангелова, близначките Алекс и Влади и варненката Гери-Никол. В традиционния концерт „Заедно в новогодишната нощ" ще участват символичните домакини от фолклорния ансамбъл „Варна“ и гостите от Берковската духова музика. Към лятото ще ни върне част от музикалния филм за големия концерт на MTV на варненския плаж.

Прогнозата е за температури между 1 и 3 градуса около полунощ, което означава, че ще има много изкушени от концерта. За желаещите да посрещнат новата година на площада по пет от основните линии тази нощ ще има безплатен транспорт. Безплатните курсове започват от 22:00 часа и приключват между 2:00 и 2:45 сутринта на 1-ви януари.

По линиите на тролейбусите 82 и 83 ще има по два курса в двете посоки – първо към центъра, а след полунощ – към кварталите. По автобусните линии 31, 22 и 17 курсовете са по три и двете посоки. 2018-а ще пристигне във Варна с 8-минутна заря като пожелание за светло начало на годината.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Солистите на Музикалния театър с поздрав за зрителите на БНТ
Солистите на Музикалния театър с поздрав за зрителите на БНТ
С какви ястия ще посрещнем европейските политици по време на председателството?
С какви ястия ще посрещнем европейските политици по време на председателството?