НОВИНИ

Зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев подава оставка

Заместник-кметът по транспорта на София Евгени Крусев подава оставка. Това съобщи самият той на извънреден брифинг в Столична община. Като повод за решението си Крусев посочи, че е призован от прокуратурата като обвиняем за ремонта на ул. "Граф Игнатиев".

Милена Кирова
от Милена Кирова
13:11, 04.12.2018 (обновена)
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Крусев аргументира оттеглянето си с желанието разследващите да си свършат изцяло работата. Той е категоричен, че ще направи нужното, за да защити името си. Според него ул. "Граф Игнатиев" се превръща в една от красивите улици на София.

В края на октомври прокуратурата започна проверка след информации за нарушения на Закона за обществените поръчки за ремонта, който е на стойност 24 млн. лв.

Евгени Крусев, зам.-кмет по транспорта в оставка: Изпратили сме цялата документация, която е изискана. Ще продължим да оказваме пълно съдействие. В качеството си на възложител на процедурата, нося отговорност и ще продължа да я нося и в хода на проверката на прокуратурата. Ако съм бил подведен от проектант или друг участник в целия процес по направата на проекта, се надявам прокуратурата да го установи.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Автобусните превозвачи готови за протест срещу бонус-малус
Автобусните превозвачи готови за протест срещу "бонус-малус"
Маринов за инцидента в президентството: МВР и НСО охраняват институциите добре
Маринов за инцидента в президентството: МВР и НСО охраняват институциите добре