НОВИНИ

Заместник-външният министър замина на първото безвизово посещение в Канада

Падането на визите за Канада е огромно дипломатическо постижение на България , каза заместник външния министър Георг Георгиев. Той замина на първото безвизово посещение в задокеанската държава.

Явор Симов
от Явор Симов
15:00, 02.12.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

адането на визите ще е голям принос към икономиката и туризма, смята Георгиев. В Канада българският заместник външен министър ще се срещне с колегата си и със заместник министъра на гражданството и емиграцията, както и с българската общност там. В бъдеще ще се мисли и за директни полети до Канада, допълни още Георгиев.

Георг Георгиев - зам.-министър на външните работи: Максимално допустимия срок на пребиваване в страната е 6 месеца, като крайната дата на вашето отпътуване бива посочено от канадските гранични власти при влизането ви в страната, което хипотетично предполага, че 6 месеца е максималния срок , но маже да ви бъде определен и от 3 такива. Следователно , ако има превишаване на максимално допустимото и разрешено време за пребиваване в Канада, следва предупреждение , а ако не бъде изпълнено може да се премине към принудително извеждане от страната.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евакуация в Албания заради наводненията
Евакуация в Албания заради наводненията
Рамуш Харадинай е изваден от списъка с издирвани лица на Интерпол​
Рамуш Харадинай е изваден от списъка с издирвани лица на Интерпол​