НОВИНИ

Започна подготовката за празничния концерт "Сцена под звездите"

Часовникът вече отмерва оставащите минути до 2019 г., а със "Сцена под звездите" БНТ отново ще ви пожелае празнично посрещане на Новата година. Организатор на концерта на открито е Столичната община в партньорство с БНТ. Ето и какво да очакват публиката на пл. "Княз Александър I" и зрителите пред екрана.

Айше Сали
от Айше Сали
20:38, 30.12.2018
Чете се за: 00:50 мин.
У нас

Хиляди ще гледат зарята под звездите и милиони ще вдигнат наздравица пред екрана. Доброто настроение ще бъде за всички, а празникът започва от най-голямата новогодишна сцена на България.

Мария Андонова, водеща: Моят първи спомен от първото ни гостуване тук на площада: беще -17С. Каквото и да обличахме, каквото и да правихме, всички движения, които се опитвахме да правим, нищо не можеше да ни стопли.
Стефан Щерев, водещ: Но тази година ще бъде различно. Колкото и да бъде студено, ние вече имаме една неразривна спойка, която е свързана освен с доброто настроение, с широките ни усмивки и с добрата енергия, с която каним хората да бъдат заедно с нас на площада тук.
Мариана Попова, певица: Комбинираме много студено време с едни много весели и усмихнати хора. Важното според мен е да има много червено вино, за да сгрее душите. Настроението е от нас! Аз съм сигурна, че ще бъде много емоционално!

Сред изпълнителите на площада ще бъдат още Орлин Павлов, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и "Oбичайните заподозрени". Ансамбъл "Седеф" ще поведе хорото в първите минути на 2019 г., а най-успешните български творци и спортисти ще отправят своите пожелания с кратки видеа.

Борис Радев, режисьор: Тези пожелания и тези наздравици, които вдигат тези големи и успешни българи са в основата на едно много положително послание, което да отправим към всички българи по целия свят.

Сцената под звездите ще бъде открита точно в 22 ч.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Габрово изпращат старата година с почести и веселие
В Габрово изпращат старата година с почести и веселие
Японци посрещат Нова година с огромна оризова торта
Японци посрещат Нова година с огромна оризова торта