НОВИНИ

Жена е загинала, а 8-годишно дете е с комоцио при катастрофа на пътя София-Варна

33-годишна жена почина на път за болницата, а 8-годишното й дете е в болница с комоцио, без опасност за живота, след челен удар на кола и камион край ловешкото село Голец. Инциденът е станал на около 6-7 км от мястото, където в края на миналата година при челен удар между автобус и камион загинаха 9 души.

bnt avatar logo
от БТА
12:35, 23.01.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Сигнал за тежка катастрофа на пътя София - Варна е подаден малко преди 10 часа днес. Продължава огледът на място, по случая е образувано досъдебно производство.

До приключване на следствените действия пътят е затворен, обходният маршрут е през село Голец. Пътни полицаи са на място и отклоняват движението на моторните превозни средства.

Малко по-рано, около 9 часа, бе подаден сигнал за верижна катастрофа на АМ"Хемус" посока София, след тунел "Топли дол". По първоначални данни в спрял автомобил се е ударил лек автомобил „Рено", а в него - „Ситроен".

Двама пострадали от пътния инцидент са транспортирани в болнично заведение за преглед. Движението в района е затруднено, пътни полицаи регулират на място.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разследване на БНТ: Най-големият музеен обир в България
Разследване на БНТ: Най-големият музеен обир в България
Земетресение със сила 8,2 край бреговете на Аляска
Земетресение със сила 8,2 край бреговете на Аляска