НОВИНИ

Жена е загинала при катастрофа край пътен възел "Слънчево" на АМ "Хемус"

60-годишна жена загина след тежка катастрофа на автомагистрала „Хемус" край Варна. Има и пострадало дете. Инцидентът стана на два километра преди пътен възел „Слънчево" по посока София. Катастрофата предизвика километрични задръствания на изхода на Варна към Шумен.

bnt avatar logo
от Петър Дойкински
14:14, 31.07.2017 (обновена)
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Инцидентът стана около 12:30 на автомагистрала „Хемус". Лек автомобил се блъска в камион на фирма, която полага пътна маркировка. При удара на място загива 60-годишната жена от Варна, която е управлявала колата. В автомобила пътувало и дете, което е пострадало при удара. То е настанено за наблюдение в болница с комоцио.

Заради тежката катастрофа беше затворена автомагистрала „Хемус" в посока София. Движението на автомобили се отклоняваше по стария път от Варна за София. Това предизвика километрични задръствания.

Тапите започваха още от изхода на Варна и достигаха почти до мястото на тежкия инцидент. След няколко часа магистралата беше отворена и движението беше възстановено. Междувременно около 02:00 часа тази нощ във Варна е станала и още една катастрофа.

34-годишен шофьор е загубил управление над автомобила поради несъобразена скорост и се блъснал в паркиран на тротоара камион. След удара тежката кола събаря част от оградата на Телевизионния център на БНТ. Шофьорът, причинил катастрофа, не е употребил алкохол или упойващи вещества - съобщиха от полицията. При инцидента няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-дълголетното семейство в света разкрива тайната си
Най-дълголетното семейство в света разкрива тайната си
Мъжът, който прегази пешеходци в Хелзинки, е действал съзнателно
Мъжът, който прегази пешеходци в Хелзинки, е действал съзнателно