НОВИНИ

Жена пострада след авария на "Топлофикация - Русе"

Тя е настанена в болница с втора степен изгаряния на краката, няма опасност за живота й. Жената пропадна снощи в кален участък, където е имало повреда на тръбите. От „Топлофикация" заявиха, че ще отстранят аварията, която е причинила изтичането на горещата вода, следващата седмица.

bnt avatar logo
от Андрей Кючуков
12:05, 02.12.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Аварията е от няколко дни и мястото до снощи не е било обезопасено.

Пламена Стефанова: В петък като тръгвах да плащам сметки и ми потъна крака тук и с помислих, че ще стане нещо по-така. Тук минават много хора, много деца.

Така се стига до снощи, когато 44-годишната жена е преминавала между блоковете „Калман" и „Чайковски". Тъмнината и парата обаче са й попречили да види размекнатата почва.

инж. Севдалин Желев, изп. директор на „Топлофикация - Русе": Авария е станала и е подмила пръстта. Жената стъпва и пропада.

Жената е имала късмет, че е била с двама мъже, които са я извадили бързо от образувалата се дупка. Сутринта пострадалата е била оперирана. Едва след инцидента мястото е обезопасено с ленти, но горещата вода продължава да извира и стига до близката детска площадка. От „Топлофикация" заявиха, че ще отстранят аварията през следващата седмица.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест срещу ниския стандарт на живот в Благоевград
Протест срещу ниския стандарт на живот в Благоевград
Планински спасители помогнаха на мъж, пострада в района на Кончето
Планински спасители помогнаха на мъж, пострада в района на Кончето