НОВИНИ

Рапърът Жлъч: Аз съм човек, който разказва истории

Всеки пети от младите у нас - между 20-34 години - нито учи, нито работи, ни казва статистиката. Спас Кьосев ни среща с Матю Стоянов, който в извънработно време е рапърът Жлъч и в момента записва новия си албум.

bnt avatar logo
от Спас Кьосев
22:24, 26.07.2019
8376
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
"Аз съм човек, който разказва истории. Човек, който сяда и обработва някаква своя емоция. Това, мисля че е базата за всяко изкуство", казва Жлъч.

Матю Стоянов е на 28 години. Завършил е Националната гимназия за древни езици и култури. Следва 3 години "Културология" и "Българска филология", но се отказва. Работи като копирайтър в рекламна агенция

"Много често ме питат откъде идва това име. Всеки път давам различен отговор, за да се забавлявам. В момента бих казал, че ЖЛЪЧ е пънк банда, в която аз съм единственият член."

За своята публика казва:

"Моята публика са много и различни хора, аз имам повод за гордост там, защото съм получавал комплименти и признание, за това, което правя като музика от университетски преподаватели, от бащи на мои връстници. И едновременно с това успявам все още да докосна сърцата на някои хлапета, които са в гимназията и имат нужда от музика, която да им дава някаква надежда, да не ги вкарва в ежедневната супа, ами обратното "

Повече за Жлъч гледайте във видеото.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шестте български банки са преминали успешно стрес тестовете на ЕЦБ
Шестте български банки са преминали успешно стрес тестовете на ЕЦБ
Мустафа Карадайъ: Подкрепяме обществото и държава, не ГЕРБ
Мустафа Карадайъ: Подкрепяме обществото и държава, не ГЕРБ