НОВИНИ

Златните момичета след Казан: Чувстваме се една идея по-спокойни

Златните момичета на България се завърнаха преди минути у нас след успеха на Световната купа в руския град Казан. Вчера българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели злато на финала на ленти. След тях останаха домакините от Русия, а трети е отборът на Израел. В другия финал на обръчи и бухалки, нашите момичета заеха пето място. Първите си впечатления от състезанието златните момичета споделиха пред "По света и у нас".

bnt avatar logo
от БНТ
12:04, 11.07.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Цветелина Найденова: Чувстваме се една идея по-спокойни. Тръгнахме малко по-плахо в многобоя, но мисля, че на финалите показахме доста добра игра.
Християна Тодорова: Няма как да сме спокойни, винаги има напрежение, но не сме се притеснявали повече, отколкото на други състезания. Беше много по-спокойно в сравнение с европейското първенство в Израел.
Ренета Камберова: Последните няколко месеца се събраха много състезания и всички отбори се чувстват изморени. В крайна сметка нещата няма как да са по друг начин и мисля, че Олимпиадата ще е за който издържи.
Михаела Маевска, капитан на Ансамбъла: Любомира Казанова е изключителен състезател и отново го показа. Мисля, че нито една от нас не се е съмнявала по никакъв начин, че ще се справи. Единствено можем да ѝ помагаме и да вървим напред.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мостът в парк Бачиново е ремонтиран
Мостът в парк "Бачиново" е ремонтиран
Двама загинаха в катастрофа край Ахелой
Двама загинаха в катастрофа край Ахелой