COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Александър Сиди: ВМРО има свой пакет от финансови, икономически и социални мерки

от БНТ
19:00, 25.03.2020
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Депутатът от ВМРО Александър Сиди заяви в „Още от деня“, че неговата партия е готова с пакет от политики във финансовата, икономическата и социалната област, които имат за цел да надградят обявените вече от правителството мерки за справяне с последствията от кризата заради коронавируса.

Сред мерките на ВМРО са ваучери за пътувания и почивка в страната на хора, засегнати икономически от кризата вследствие на заразата, временно спиране на сроковете за плащания по кредити, данъчна ваканция за пострадалите бизнеси.

Според Сиди, тези мерки целят да надградят, разширят и продължат във времето след здравната криза предприетите от правителството мерки.

Що се отнася до амбицията на партията да се пребори с фалшивите новини, Александър Сиди отбеляза, че ВМРО има готовност да представи, след като приключи извънредното положение, пакет от мерки срещу дезинформацията.

Едно от основните предложения е зад всеки сайт, който публикува новини, да стои реално лице, за да му се търси съдебна отговорност в случай, че разпространява фалшиви новини.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Фандъкова: Близостта и нашата заедност са в езика
Фандъкова: Близостта и нашата заедност са в езика
По-топло днес, но ветровито
По-топло днес, но ветровито