НОВИНИ

Анте Шимунджа: Трябва да бъдем умни на терена

лудогорец официално обяви анте шимунджа своя нов наставник
Снимка: NŠ Mura
bnt avatar logo
от БНТ
14:24, 15.02.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван мач в първата среща от 1/16-финалите в Лигата на конференцията срещу Андерлехт. Двубоят е утре, 16 февруари, от 22:00 ч. на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

"Очаквам много оспорван мач. Срещаме най-големия клуб от Белгия. Най-важното е да сме организирани в утрешния двубой. Много е важно за тези два мача да не мислим за техните проблеми. Трябва да мислим за себе си и как да сме по-добри на терена. Всеки отбор преминава през трудни моменти. Не смятам, че ще е някакво предимство за нас това, че са в криза. Знаем за тях, че са много агресивни. Трябва да сме много умни. Играем мач за мач, това не е клише", каза Шимунджа на пресконференцията преди мача.

"Ще бъдем без трима играчи, но другите са готови да играят, вярвам в тях се надявам, че ще са ни полезни на терена, защото имат качества, затова са част от Лудогорец. Вярвам, че ще се справят с този мач. Пипа е готов да бъде в групата", каза още Шимунджа.

"Всички в съблекалнята са готови, ние обичаме тези мачове. Това са прекрасни мачове! Играем срещу един много добър съперник, няма да бъде лесен двубой", заяви Кирил Десподов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Таменанг Чо: Ще бъда полезен на ЦСКА с високо темпо и здрава защита
Таменанг Чо: Ще бъда полезен на ЦСКА с високо темпо и здрава защита
ЕК обяви 10-и пакет санкции срещу Русия
ЕК обяви 10-и пакет санкции срещу Русия