НОВИНИ

Българският представител на "Евровизия" 2021 - Виктория с първи онлайн концерт

Милена Кирова
от Милена Кирова
20:52, 27.03.2020
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на "Евровизия" 2021, ще бъде излъчен на живо от дома ѝ в София тази събота от 20 часа. "Tears Getting Sober" беше един от фаворитите за победата на Евровизия 2020 преди конкурсът да бъде отменен.

Първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на "Евровизия" 2021, ще бъде излъчен на живо от дома й в София тази събота от 20 ч. "Tears Getting Sober" беше един от фаворитите за победата на "Евровизия" 2020 преди конкурсът да бъде отменен.

"Евровизия" може и да е отложена, но българският представител - Виктория, пази още изненади за феновете на конкурса. Песента й "Tears Getting Sober" вече попадна в програмата на една от най-популярните музикални телевизии в света. А тази събота - концертът й ще бъде в интернет.

Виктория Георгиева - български представител на "Евровизия" 2021: Здравейте! Нямам търпение за онлайн-концерта, защото отдавна си мечтая да направя нещо подобно. Ще изпея "Tears getiing sober" за първи път на живо и се надявам да зарадвам всички, които очакват моето изпълнение.

Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на "Евровизия", което ще се проведе през 2021 г. в Ротердам.

Виктория Георгиева - български представител на "Евровизия" 2021: Благодаря Ви! Обичам Ви!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зоните за платено паркиране остават безплатни до 12 април
Зоните за платено паркиране остават безплатни до 12 април
Във Варна шофьори не спазват забраната за пътуване извън града без уважителна причина
Във Варна шофьори не спазват забраната за пътуване извън града без уважителна причина