НОВИНИ

БНТ е медиен партньор на четвъртото издание на Бяла вечеря

bnt avatar logo
от БНТ
10:22, 03.07.2020
Чете се за: 00:33 мин.
Любопитно

Събитието Бяла вечеря, което мнозина наричат градски феномен, има над 30-годишна история и зарежда с хубави емоции хиляди хора по целия свят. БНТ е oфициален медиен партньор на четвъртото българско издание на светското събитие.

Освен мястото, масите и столовете, всичко друго необходимо за вечерята се осигурява от участниците. В това число влизат посудата (бяла покривка за маса, стъклени чаши, порцеланови чинии, пепелници, ледари). При желание участниците могат да осигурят сами масите и столовете.

Задължителното условие за изискания градски пикник в бяло, е да бъдете облечени изцяло в бяло, включително с бели аксесоари.

В България участието е със записвания. покани получават само подбрани от организаторите известни личности - посланици, блогъри, артисти...

Вечерята започва с тайните срещи към 17.30.-18.30 ч. Координатори чакат на определени места групи от хора и ги отвеждат към мястото на събитието. Към 19.00 ч. всичко е готово за вечерята. тя приключва към 23.00 ч. с палене на бенгалски огън.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тревожна жътва, ниски добиви: Ще поскъпне ли хлябът?
Тревожна жътва, ниски добиви: Ще поскъпне ли хлябът?
Лувърът се готви да отвори врати на 6 юли
Лувърът се готви да отвори врати на 6 юли