НОВИНИ

ФК Крумовград разкри подробности около ръководството и издръжката на клуба

крумовград разкри подробности около ръководството издръжката клуба
Снимка: ФК Крумовград
bnt avatar logo
от БНТ
18:50, 31.07.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Новакът в Първа лига ФК Крумовград излезе с публикация на официалната си страница в социалните мрежи, в която уточнява структурата на клуба. В публикацията се подчертава, че ФК Крумовград е сдружение като съдебна регистрация и се представлява от председателя Басри Саров, който работи в синхрон с управителен съвет.

В допълнение се подчертават и спонсорите на клуба, както и базите, на които работят футболистите.

"Във връзка със спекулативни медийни публикации от ФК Крумовград искаме да съобщим:
ФК Крумовград се управлява от Сдружение ФК Крумовград с председател Басри Саров и управителен съвет. Данните са публикувани в Търговския регистър и са достъпни за всички.
Клубът финансово се издържа от дарение на фирма "Дънди Прешъс Металс" към община Крумовград, рекламен договор за лого на екипа с най-голямата карго авиокомпания "Компас Карго Еърлайнс", рекламен договор с ПИМК, както и множество рекламодатели, чиито лога са на Спортен комплекс "Никола Щерев- Старика", където Крумовград домакинства", се казва в писмото от ръководството на ФК Крумовград.

"Искаме да поясним, че имаме договор с ПФК Ботев за използване на официалния терен на базата за официалните мачове от efbet Лига и мачовете от турнира за Купата на България. Имаме и договор за тренировъчен процес на базата на ФК Евроколеж в село Оризари. Апелираме към медиите да спрат със спекулативните твърдения за управлението на ФК Крумовград! Всеки, който си позволи да тиражира невярна и заблуждаваща информация ще носи отговорност по предвидения от закона ред!", завършва медийната декларация на клуба от южния град.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Николай Иванов: Този медал ни дава възможност да продължим напред
Николай Иванов: Този медал ни дава възможност да продължим напред
Хиляди излязоха на протести в цялата страна срещу насилието (СНИМКИ)
Хиляди излязоха на протести в цялата страна срещу насилието (СНИМКИ)