НОВИНИ

ФК Крумовград ще играе домакинските си мачовете в Първа лига на базата на Ботев (Пловдив)

крумовград играе домакинските мачовете първа лига базата ботев пловдив
Снимка: ФК Крумовград
bnt avatar logo
от БНТ
13:05, 21.06.2023
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Новакът в Първа лига ФК Крумовград ще играе на базата на Ботев (Пловдив) в квартал "Коматево" в домакинските си срещи през новия сезон, съобщиха от клуба.

Освен това, отборът ще провежда тренировъчния си процес на стадион "Пловдив", а от ръководството увериха привържениците, че вече работят по проект за реконструкция на клубното си съоръжение в Крумовград, за да може скоро то да отговаря на изискванията за провеждане на срещи от елита на българския футбол.

"Уважаеми привърженици на ФК Крумовград,
Уважаеми футболни фенове,

През този сезон нашият клуб постигна историческо класиране в Първа лига. Преминахме през всичките нива на българския футбол и напълно заслужено ще играем в елита. Искаме да благодарим за пълната подкрепа на Община Крумовград, на всички треньори, футболисти и служители на клуба, дали всичко от себе си за този успех. Благодарим и на нашите привърженици за пълната подкрепа.

През следващия сезон в efbet Лига няма да можем да домакинстваме на нашия стадион. Уверяваме ви, че вече работим по проект за тотална реконструкция на нашия стадион, за да отговаря на всички изисквания за футболни срещи от най- високо ниво и в най- скоро време отново ще можем да се върнем в нашия дом.

Искаме да се обърнем към всички привърженици на ПФК Ботев Пловдив и да ги уверим, че никога пред нас не е стояла целта и няма да домакинстваме на най-модерния и красив стадион в България - "Христо Ботев".

ФК Крумовград ще домакинства на Футболен комплекс Ботев 1912, където ще провежда само официалните си мачове. Тренировъчният процес на отбора ще се провежда на стадион "Пловдив".

Благодарим на ръководството на ПФК Ботев за това, че ще можем да играем официалните си мачове на Футболен комплекс Ботев 1912 и на Община Пловдив за възможността да се подготвяме на стадион "Пловдив", се казва в изявлението на ръководството на ФК Крумовград.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Държавата субсидира обучението на над 40 000 студенти през новата учебна година
Държавата субсидира обучението на над 40 000 студенти през новата учебна година
Двойката ни в падела отпадна на Европейските игри
Двойката ни в падела отпадна на Европейските игри