НОВИНИ

Георги Градев: Хората на Гонзо вече празнуват победата, това ще e най-краткият мандат в историята на БФС

георги градев призова михаил касабов организа среща кандидатите поста президент бфс
bnt avatar logo
от БНТ
06:40, 15.03.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев използва профила си в социалните мрежи, за да съобщи, че приближените до един от неговите съперници - Георги Иванов-Гонзо - вече празнуват победата на предстоящия Конгрес на централата.

Градев, който е един от най-отявлените критици на предишното ръководство, част от което беше и легендата на Левски, изрази твърдо позицията, че ако Гонзо в действителност оглави българският футбол, то това ще бъде "най-краткият мандат в историята на БФС".

Спортният адвокат намекна още, че евентуалният избор на Георги Иванов ще доведе до голям протест на футболните фенове по време на следващото домакинство на националния отбор, което е предвидено за 8 септември срещу тима на Северна Ирландия в турнира Лига на нациите.

"Във фоайето на хотела е пълно с хора, които се страхуват да кажат добър вечер. Хората на Гонзо вече празнуват победата. Гответе се за протест на 8 септември. Това ще е най-краткият мандат в историята на БФС", написа Георги Градев.

Припомняме ви, че именно масови протести на привържениците при последния двубой на националите в България миналия ноември доведоха до оставката на предишното ръководство на БФС начело с президента Борислав Михайлов.

Извънредният изборен Конгрес на БФС започва днес в 10:30 часа, а събитието ще бъде излъчено НА ЖИВО в YouTube канала на БФС. Развитието може да следите и на сайта ни bntsport.bg!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Архимандрит Никанор: Ще чувстваме все по-силно загубата на патриарха и неговата обединяваща сила
Архимандрит Никанор: Ще чувстваме все по-силно загубата на патриарха и неговата обединяваща сила
Спортни новини 15.03.2024 г., 06:30 ч.
Спортни новини 15.03.2024 г., 06:30 ч.