НОВИНИ

Хари и Меган си взимат почивка от кралския си акаунт в Инстаграм

хари меган взимат почивка кралския акаунт инстаграм
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
22:30, 30.03.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Любопитно

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще си вземат почивка от кралския си акаунт в Инстаграм, съобщи двойката в понеделник, докато се подготвя за живот извън двореца, съобщи АФП.

"Може да не ни видите тук, но работата продължава. Очакваме с нетърпение да се свържем скоро с вас. Бяхте страхотни!" написа двойката в акаунта си "sussexroyal" в Instagram, като неофициално се подписаха като Хари и Меган.

Двойката трябва да напусне кралското семейство във вторник, след като обяви пред кралица Елизабет II, че иска да води по-независим живот. "Най-важното в момента е здравето и благополучието на всички", написаха те, имайки предвид пандемията COVID-19.

"Както всички можем да почувстваме, светът в този момент изглежда изключително крехък."

Хари и Меган шокираха кралското семейство, когато през януари обявиха, че вече няма да представляват монархията. Те вече няма да използват титлите Негово и Нейно кралско височество. Смяташе се, че ще се установят в Канада, но The Sun съобщи, че преместване в Калифорния "е било планирано от известно време“. "Те искат да живеят в района на Лос Анджелис", заяви източник пред таблоида. Меган израства в Ел Ей, а майка й Дория Рагланд все още живее там.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Измамници искат по 150 лв. глоба за неправилно паркиране в София
Измамници искат по 150 лв. глоба за неправилно паркиране в София
Правителството предлага актуализация на бюджета, таван за нов дълг до 10 млрд. лв.
Правителството предлага актуализация на бюджета, таван за нов дълг до 10 млрд. лв.