НОВИНИ

Илина Бисерова e новото лице на "Бизнес.БГ"

Гледайте предаването "Бизнес.БГ"  с Илина Бисерова, още тази сряда от 21:00 часа по БНТ1

bnt avatar logo
от БНТ
16:27, 19.04.2020
Чете се за: 00:46 мин.
Бизнес

Илина е позната на зрителите от "По света и у нас“, където е водеща през последните три години. Тя е журналист от 14 години и последните десет са в БНТ, като репортер и водещ. Нейни теми са социалните, икономическите и финансовите.

Илина Бисерова има предишен опит във в-к "Труд“ и в Дарик радио - Варна, където е родена. Първите си стъпки прави в социална тематика, а малко по-късно започва да чете и да отразява икономически и финансови теми.

"В БНТ имах възможността да подготвям две рубрики - едната беше посветена на онези икономически новини, които остават извън новините. Стремях се да представям един по-задълбочен ъгъл върху темите, защото в новините не винаги остава време за такъв поглед. А втората рубрика бе с по-социална насоченост - "Твоите права“ в защита на правата на хора, ощетени след фалит на техните работодатели“, казва за себе си Илина.

Тя е новото лице на "Бизнес.БГ", предаването, което търси по-задълбочена и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователният елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалист. "Бизнес.БГ" представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването ще търсим отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.

Гледайте "Бизнес.БГ“ всяка сряда от 21 часа по БНТ1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В полунощ започва пробното преброяване на населението
В полунощ започва пробното преброяване на населението
Урсула фон дер Лайен поздрави българите за Великден
Урсула фон дер Лайен поздрави българите за Великден