НОВИНИ

Иво Ивков: Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков, предстои да видим дали могат да бъдат изгладени

иво ивков
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:51, 01.04.2023
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на ПФК Левски Ивайло Ивков застана пред представителите на медиите, за да обясни накратко как е преминала срещата между хора от ръководството на "Синия клуб" и привържениците, която бе организирана от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП).

Освен Ивков с феновете се срещнаха още старши треньорът Станимир Стоилов и шефът на Управителния съвет Даниел Боримиров.

При напускането си на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" изпълнителният директор на Левски Иво Ивков заяви, че хората от ръководството на клуба са отговорили без никакви притеснения на зададените въпроси от "сините" привърженици.

"Не знам кое е важно, кое е маловажно. Каквото ни питаха, на това отговорихме, както винаги сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия с феновете, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор", започна Ивков.

Ивайло Ивков допълни, че продължава да има сериозни разногласия с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, но все пак не изключи различията помежду им да бъдат изгладени по време на предстоящото Общо събрание.

"Това, че Сираков не е бил на срещата означава, че Левски е започнал да корозира. Дано да има път за обединение. Интерпретирам като "червен картон" думите на Сираков, че който не може да работи с него, си тръгва. Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени", коментира изпълнителният директор на "сините".

На тръгване от стадиона пък старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отказа да говори пред медиите, като лаконично заяви: "Срещата мина перфектно"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ботев Пловдив вкара три гола на Пирин в контролна среща
Ботев Пловдив вкара три гола на Пирин в контролна среща
Лавини отнеха живота на четирима души в Норвегия (СНИМКИ)
Лавини отнеха живота на четирима души в Норвегия (СНИМКИ)