НОВИНИ

Задържана е и приятелката на Кристиан Николов

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
07:32, 21.04.2020
23555
Чете се за: 01:07 мин.
У нас
късно снощи задържана приятелката кристиан николов

Четвърти задържан за катастрофата при която загина телевизионният водещ Милен Цветков. Арестувана е приятелката на шофьора причинил инцидента - Кристиан Николов. Информацията съобщи в сутрешния блок на БНТ репортерът Иво Никодимов.

Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на шофьора на инцидента Кристиан Николов. Те са напуснали местопроизшествието веднага, след като е станала катастрофата. Тя е издирена и е задържана късно снощи, след като е отказала съдействие на разследването.

Тя се казва Симона Цветкова, на 21 години. Тя се е возила на задната седалка на джипа, управляван от Кристиан. Цветкова е отказала да дава обяснения и да отговаря на въпроси на разследващите, научи "По света и у нас".

Двамата са много важни свидетели за разследването, тъй като както знаете, Кристиан е бил дрогиран. Те трябва да кажат къде са били преди Кристиан да се качи на автомобила. Дали са знаели, че той е под въздействието на наркотици, когато е седнал да управлява автомобила, защото това също може да се смята за престъпление, когато се знае, че някой е употребил наркотици и въпреки това не му се попречи да шофира.

Георги Иванов и приятелката на шофьора на инцидента са отказали съдействие на разследването до този момент. Не е ясно защо са напуснали колата след инцидента.

Първоначалната информация беше, че само Георги е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

Майката на шофьора е задържана, защото е собственик на автомобила, причинил катастрофата. Тя е предоставила колата на човек под въздействието на наркотици да го управлява.

Пред други медии тя казва, че не е знаела, че не трябва да се намесва името на Миньо Стайков.

Фирмата, собственик на автомобила, "Десислава Пешева комерс" не публикува своите счетоводни и финансови отчети от 2009 година. Видно е, че преди 4 години е придобила този дълготраен материален актив. Очевидно е, че фирмата има дейност, след като придобива активи.

Започва пълна проверка на фирмите, в които майката на Кристиан Николов участва.

Проблемът е, че шофирането след употребата на алкохол и наркотици се превръща в пандемия. Катастрофите, причини след употребата на алкохол и наркотици, се увеличават.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
51 нови случаи на COVID-19 у нас, 966 са общо заболелите
51 нови случаи на COVID-19 у нас, 966 са общо заболелите
60 секунди без COVID-19: Определиха двата любими мача на българските фенове
60 секунди без COVID-19: Определиха двата любими мача на българските фенове