НОВИНИ

Левски обяви трансфера на Карлос Охене

Ганайският полузащитник пристига на "Герена" с ясната идея да замести в средата на терена Андриан Краев, който отказа да поднови договора си със "сините"

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:25, 22.01.2024
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
левски обяви трансфера карлос охене
Слушай новината

Ръководството на ПФК Левски обяви второто си ново зимно попълнение през зимата, като на "Герена" акостира Карлос Охене от отбора на Хебър Пазарджик.

Ганайският полузащитник бе привлечен от "сините" с цел да замени в средата на терена Андриан Краев, който пожела да не подновява своя договор с тима.

Любопитното около трансфера на Охене е, че за столичани той ще играе с екипа с №8, който до този момент се носеше именно от Краев.

Преди преминаването си в Левски африканският футболист понатрупа сериозен опит по българските терени, където зад гърба си Карлос Охене вече има изиграни близо 150 двубоя в Първа лига и турнира за Купата на България с екипите на Берое Стара Загора, Царско село, ЦСКА 1948 и Хебър Пазарджик.

От началото на този сезон ганаецът има на сметката си 19 мача във всички надпревари с екипа на "гробарите" от Пазарджик.

Освен в България Карлос Охене е играл още за кипърските Алки Ларнака и АЕК Лимасол, както и за състава на Оход Медина в Саудитска Арабия.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разследват ощетяване на бюджета с 82 млн. лева
Разследват ощетяване на бюджета с 82 млн. лева
Задържаха двама мъже за разпространение на наркотици в Пловдив
Задържаха двама мъже за разпространение на наркотици в Пловдив