НОВИНИ

Любослав Пенев: Предстои ни работа, със спокойствие и търпение нещата се получават

любослав пенев предстои работа спокойствие търпение нещата получават
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:52, 12.08.2023
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев закономерно остана доволен след успеха на неговия тим с 1:0 срещу Ботев Пловдив в двубоя помежду им от петия кръг на родната Първа лига.

Победното попадение за "гробарите" реализира Ангел Бастунов в началото на второто полувреме, а след срещата Пенев похвали своите футболисти за играта им и за дисциплинираното им поведение.

Опитният български специалист все пак призова за повече спокойствие във важните моменти и допълни, че с малко търпение нещата ще започнат да се получават.

"Доволен съм. Продължаваме да играем добре и да бъдем дисциплинирани. Имаме характер и момчетата се борят до края, което е много важно и се постигат и резултати. Искам да похваля отбора като цяло и публиката, която ни подкрепя във всеки мач и това искаме да продължи", заяви Пенев.

"Трябва повече спокойствие и търпение във важните моменти. Важното е, че създаваме ситуации. Може би сме запазили головете за следващите мачове. Създадохме ситуации и през първото и второто полувреме, трябваше да отбележим, но в крайна сметка спечелихме мача", продължи бившият наставник на Литекс, ЦСКА и ЦСКА 1948

"В момента не броя точките и не гледам на кое място сме. Има време да броим точки и класиране. За мен всички мачове от началото на сезона бяха интересни. В едни се справихме по-добре, в други - не чак толкова, но няма значение. Предстои ни работа и със спокойствие и търпение нещата се получават", коментира още треньорът на Хебър

"Много е важно, че нашият вратар спаси дузпата, но важно е да се отбележи, че няма никаква дузпа. Футболистът се подхлъзва, пада сам и се свири дузпа. Много бързо се отсъжда дузпата. Не знам как са я разглеждали, но няма абсолютно никаква дузпа в този случай", завърши Любослав Пенев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Калоян Братанов отпадна в първия кръг на елиминациите на европейското първенство по плуване до 23 г. в Дъблин
Калоян Братанов отпадна в първия кръг на елиминациите на европейското първенство по плуване до 23 г. в Дъблин
Христо Грозев пред "Файненшъл таймс": Путин отлага военна развръзка за Украйна до изборите в САЩ
Христо Грозев пред "Файненшъл таймс": Путин отлага военна развръзка за Украйна до изборите в САЩ