НОВИНИ

Николай Панайотов: Всяка една победа носи увереност, очаква ни сериозен мач срещу Хебър

николай панайотов всяка една победа носи увереност очаква сериозен мач хебър
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
17:13, 30.11.2023
Чете се за: 03:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди визитата на неговия тим на Хебър Пазарджик в среща от 19-ия кръг на родната Първа лига.

"Червените" гостуват в Пазарджик тази събота (2 декември) от 12:30 часа, а Панайото изрази надежда, че отборът ще покаже нивото си на игра от последния двубой, в който бе победен Арда с класическото 3:0 като гост.

"Готвим се за предстоящия мач. Надявам се да покажем лицето от последния мач и дори по-добро, защото съм убеден, че момчетата могат повече. Със сигурност ще излезем да спечелим мача. Всеки отбор в България може да препъне друг. Рецептата това да не се случи е да покажем играта от последния мач, особено през първото полувреме. Важно е да влезем агресивно в мача, да сме концентрирани и мотивирани. Знаем на какво сме способни. Знаем и как се представя Хебър", сподели наставникът на ЦСКА 1948.

"Всяка една победа носи увереност. Надявам се да повлияе положително на футболистите. Надявам се да подходим изключително сериозно и направим ли го1, съм сигурен, че ще имаме успех", допълни той.

Младият специалист обърна внимание и на съперника в лицето на Хебър Пазарджик, заявявайки, че очаква труден мач при гостуването на стадион "Георги Бенковски".

"Не съм работил с тези момчета, които преди са били при нас, а сега са в Хебър. Сигурно са добри футболисти и съм убеден, че ще се хвърлят и ще дадат най-доброто от себе си. Очаква ни изключително сериозен мач и не подходим ли по най-добрия начин със сигурност ще имаме проблем", предупреди старши треньорът на "червените"

"Всеки треньор си готви по по различен начин отбора. Съперникът ни анализира преди мача, както и ние го правим. От нашето представяне зависи дали ще е плюс за Любослав Пенев, че познава отбора ни. Не мога да коментирам неговото виждане за самия мач", каза още Николай Панайотов.

Освен него участие в пресконференцията взе и футболистът на ЦСКА 1948 Неделко Пишчевич, който в последния двубой откри головата си сметка за тима.

"Много съм щастлив, че вкарах първия си гол. Той е много важен за мен. Три месеца бях контузен, сега се върнах и много се радвам, че мога да помогна на отбора. Има много добри футболисти в отбора. Ивайло Чочев много ми помогна, всички знаят колко значим е той за отбора", каза още халфът на "червените", коментира сръбският халф.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Симеон Лепичев, Константин Костадинов и Емил Стоилов със загуби в Испания
Симеон Лепичев, Константин Костадинов и Емил Стоилов със загуби в Испания
Удълженото примирие между Израел и Хамас е под въпрос
Удълженото примирие между Израел и Хамас е под въпрос