НОВИНИ

ПФК Берое със специална изненада за своите фенове по повод 36-годишнина от шампионската титла

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:26, 11.04.2023
Чете се за: 02:52 мин.
Спорт
пфк берое специална изненада своите фенове повод годишнина шампионската титла
Слушай новината

Отборът на Берое Стара Загора организира специална инициатива, с която да бъде отбелязана подобаващо 36-годишнина от спечелването на шампионската титла на България.

През сезон 1986/87 старозагорци триумфират за първи и досега единствен път в историята си в българското първенство, а героите от онзи отбор ще бъдат отново в "Храма" тази събота (15 април) за домакинството срещу Славия от 14.00 часа в среща от Първа лига.

На почивката пък легендарните фигури на заралии ще излязат пред публиката и символично отново ще вдигнат шампионската купа под аплодисментите на беройските фенове.

В чест на триумфа пък настоящите играчи на Берое ще излязат за двубоя си срещу Славия със специални екипи, които са реплика на шампионските от сезон 1986/87, като от ръководството на старозагорци обещават и още много изненади за привържениците.

Ето и какво се казва в част от съобщението на ПФК Берое:

"ПФК Берое подготви още една изненада в тази инициатива за своите привърженици. За мача срещу Славия играчите ще излязат със специални фланелки, които са реплика на шампионските! Във вторник (18 април) тези фленелки ще бъдат пуснати в продажба единствено в Официалния клубен фен магазин! Лимитираната серия от 42 броя (38 полеви и 4 вратарски) с номерата и в размерите на играчите ще бъде с продажна цена от 150 лв.
В продажба НЯМА да бъдат пускани допълнителни бройки от тези фланелки!

Специална фланелка обаче може да бъде спечелена от всеки, който се включи в третата ни изненада от инициативата "Да посрещнем шампионите в Храма"

ПФК Берое организира томбола, в която може да спечелите реплика на фланелката от 1986 г. с номер 6 и автограф от капитана на шампионския отбор Теньо Минчев!

Всеки, който закупи от специалните билети ще участва в тегленето на голямата награда. Талонът за участие е на цена 5 лв. и няма ограничение в броя на закупените билети. Победителят ще бъде изтеглен на полувремето на двубоя със Славия. Продажбата на талони за участие приключва в 14 ч. на 15 април!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кой ще е председателят на 49-ото Народно събрание?
Кой ще е председателят на 49-ото Народно събрание?
Пол Джордж пропуска старта на плейофите за ЛА Клипърс в НБА
Пол Джордж пропуска старта на плейофите за ЛА Клипърс в НБА