COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Прокурори, следователи и съдебни служители с кампания в подкрепа на "Пирогов"

от БНТ , Източник: БГНЕС
10:06, 22.03.2020
Чете се за: 00:50 мин.
У нас
Прокурори, следователи и съдебни служители с кампания в подкрепа на "Пирогов"

Ръководство на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи и съдебни служители да подкрепят персонала и болните от коронавирус в "Пирогов".

"Намираме се в безпрецедентна по своите размери криза, която освен мобилизация и активност от наша страна, изисква проява и на солидарност. На първо място към тези наши сънародници, които са изправени пред най-трудното изпитание - да диагностицират и лекуват заболелите от новия коронавирус COVID-19, при това с риск за собственото си и на своите близки здраве и живот.

Макар все още да се намираме в началото на разпространението на болестта у нас, едни от най-тежките случаи на заболели се насочват и лекуват в Университетската болница за активно лечение и Спешна медицина "Пирогов". В този момент лекарите, медицинските сестри, санитарите и доброволците имат нужда от нашата подкрепа и солидарност", се казва в призива на Ръководство на Прокуратурата на Република България.

"Знаем, че всеки един от вас има своите грижи и потребности. Сигурно имате близки и роднини, потърпевши и от мерките, които държавата предприема в опит да ограничи разпространението на заболяването.

Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът и болните от коронавирус в "Пирогов" имат нужда от нашата благотворителност. Призоваваме ви, който желае да ги подкрепи, да направи лично дарение по специалната банкова сметка, открита от УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" за борба с COVID-19. Да не забравяме, че направеното добро днес, утре ще ни се върне и на нас!

УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

ЦКБ АД КЛОН ЦЕНТРАЛЕН

IBAN: BG03 CECB 9790 1045 1599 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Две земетресения в Загреб - има жертва и материални щети
Две земетресения в Загреб - има жертва и материални щети