НОВИНИ

Стойчо Стоев: Няма да продължа, шансът да размисля е нищожен

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:15, 03.09.2023
Чете се за: 02:52 мин.
Спорт
стойчо стоев продължа шансът размисля нищожен
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев намекна, че вече е изкарал последния си мач начело на "червено-черните" след домакинската им загуба с 1:3 от състава на Етър Велико Търново в съботната вечер.

Минути след последния съдийски сигнал Стоев разкритикува остро своите футболисти за тяхното поведение на терена, описвайки ги дори като "бездушни" и разкри, че по всяка вероятност ще напусне поста си, макар да призна, че ще помисли за решението си през нощта.

"Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия", започна наставникът на столичните "железничари".

"Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства. Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова", завърши Стойчо Стоев.

61-годишният специалист застана начело на Локомотив София през това лято, след като клубът се раздели със Станислав Генчев, който пое Ботев Пловдив.

От началото на сезона в Първа лига отборът от квартал "Надежда" записа две победи, но в същото време записа и шест поражения, последните четири от които бяха поредни. Това отрежда на "червено-черните" 12-о място във временното класиране с 6 пункта.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турнирът за Купата на България по баскетбол за мъже ще бъде през март 2024 г.
Турнирът за Купата на България по баскетбол за мъже ще бъде през март 2024 г.
Украйна е свалила 22 от 25 руски дрона, нанесени са щети на пристанището на Одеса
Украйна е свалила 22 от 25 руски дрона, нанесени са щети на пристанището на Одеса