НОВИНИ

Тежко остава състоянието на пострадалите при инцидента в с. Дебрашица

bnt avatar logo
от БНТ
12:11, 25.05.2020 (обновена)
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Състоянието на възрастните жени, които пострадаха при тежкия инцидент снощи в пазарджишкото село Дебращица остава сериозно. Една от тях е с опасност за живота, настанена е в отделението по анестезиология и интензивно лечение с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на таза. Ортопедична операция ще бъде извършена и на 88-годишна жена, която е със счупени части от подбедрица и фрактура на едната ръка.

Още една жена - на 76 години с гръдно-коремна травма - е настанена в Хирургично отделение. Тя също ще бъде оперирана.

При инцидента автомобил връхлетя върху група възрастни жени на тротоара, уби една от тях - на 76 години, и рани други три. Шофьорът е жена на 45 години. Изгубила управление. В колата била с мъжа си и тяхното 7-годишно дете.

Лек автомобил блъсна и уби на място 76-годишна жена от пазарджишкото село Дебращица. Други три са ранени и приети в МБАЛ - Пазарджик. Жена на 69 години и с опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение. Тя е приета в Отделението по анестезиология и интензивно лечение с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на таза, като и предстои операция.

Ортопедична операция ще бъде извършена и на 88-годишна жена, която е постъпила в Отделението по ортопедия и травматология. Пострадалата е със счупени части от подбедрица и фрактура на едната ръка. 76-годишна жена с гръдно-коремна травма е настанена в Хирургично отделение. Тя също ще бъде оперирана заради пневмоторакс.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна кампания за набиране на средства за пострадалите от пожара в Бобошево
Започна кампания за набиране на средства за пострадалите от пожара в Бобошево
Колко ще ни струва шезлонгът и чадърът на морето това лято
Колко ще ни струва шезлонгът и чадърът на морето това лято