НОВИНИ

Треньорът на Берое: Теренът беше мокър и това беше добре за нас

"Липсваше ни последния пас към нападателя", коментира специалистът

Хосе Луис Ачиари
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
20:56, 24.11.2023
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след победата на своя тим над Хебър. “Заралии” се наложиха с 2:1 у дома, а старши треньорът остана доволен от видяното.

Беше един здрав мач, бяхме 50 на 50. Теренът беше мокър и това беше добре за нас. Липсваше ни последния пас към нападателя, но след първия гол бяхме по-добре на терена. Но се представиха и двата отбора добре. Поздравявам моите играчи, направиха добър мач. Прогресът е добър. Остават ни още 3 мача и много сме мотивирани да поздравим нашите фенове с победи", коментира той.

"Играхме 120 минути срещу Бдин, теренът не беше в добро състояние. Но изкарахме мача. Имаме няколко играчи, които са контузени. Нямаме толкова футболисти, които можем да сменим и затова ни е трудно. Затова тази победа днес е много важна. Може да има добри и лоши неща, но имаме сърце и това се вижда във всеки мач", заяви специалистът.

з гледам всяка седмица как тренират и как растат нашите играчи. Играем срещу отбори, които играят добре и шампионатът е тежък. Тези трии мача, които ни остават, са много важни за мен. След това ще мислим за януари, когато да можем да вземем други играчи", заяви аржентинецът.

"Ние сме фокусирани само върху футболното. Като всеки отбор, всички сме като едно семейство. И аз в моето семейство имам проблеми, които трябва да се оправят. Всички мислим за идеята Берое. Представят се добре и виждате на терена как играят момчетата. Ако има някакви проблеми, ще ги оправим. Като всяко семейство може да станат неща, но можем да ги оправим. На терена нашите играчи се раздават”, каза Ачиари.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Николай Петков представи "50 години катерене" в Банско
Николай Петков представи "50 години катерене" в Банско
Северна България и морските градове се подготвят за екстремното време през уикенда
Северна България и морските градове се подготвят за екстремното време през уикенда