НОВИНИ

Треньорът на ЦСКА 1948 преди мача с Левски: Трябва да покажеш лице в този мач, за да победиш

Николай Панайотов говори преди мача с Левски от 16-ия кръг на Първа лига, който ще се играе във вторник на стадиона в Бистрица.

треньорът цска 1948 мача левски покажеш лице мач победиш
bnt avatar logo
от БНТ
11:49, 06.11.2023
Чете се за: 02:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов очаква истински дерби мач с Левски утре, като си пожела футболистите му да се раздадат на терена.

"Очакванията ми за мача с Левски са да излезем мобилизирани, да покажем добро лице, да се опитаме да се надиграваме с отбора на Левски. Надяваме се да постигнем добър резултат и да излезем победители от мача. Левски играе добър футбол. Имаха възходи и мачове, в които не успяха да победят. Но са един от отборите, които се опитват да играят доста добър футбол. Със сигурност ще излезем да се противопоставим. Трябва да покажеш лице в този мач, за да победиш. ако не покажеш лице и характер, трудно ще постигнеш нещо", каза треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди мача с Левски от 16-ия кръг на Първа лига, който ще се играе във вторник на стадиона в Бистрица.

"Нас не ни интересува като цяло Левски с какво ще излязат, ние им наблюдаваме всички мачове. Не е само Уелтън в състава, имат добри футболисти във фаза атака, както и добри защитници. Съставът им е окомплектован. Ние подхождаме по еднакъв начин. За тях може да е липса, нас това не ни интересува. Важното е ние как ще играем", добави Панайотов.
На срещата с медиите той уточни, че в тима му все още се лекува Реян Даскалов, а Стоян Стоичков има лек мускулен проблем.

"Ще се надиграваме. Мисля, че отборът има достатъчно добри футболисти и ако се раздадем напълно, ще стигнем до победата. Надявам се да стане добър мач и по-добрият отбор да спечели. Уелтън е един от най-добрите чужденци в България, но Левски има футболисти, които могат да го заменят. Важното е отзад да не допуснем гол, а в предни позиции имаме достатъчно добри футболисти. В последните мачове имаме малшанс и не иска да влезе топката, но се надявам, че утре всичко ще е наред и ще отбележим два-три гола", каза защитникът на "червените" Емил Виячки.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Омбудсманът поиска държавата да плати с евросредства дистанционните водомери и топломери
Омбудсманът поиска държавата да плати с евросредства дистанционните водомери и топломери
30 медала спечелиха българските състезатели на турнира по таекуондо "Рамус София къп"
30 медала спечелиха българските състезатели на турнира по таекуондо "Рамус София къп"